У Брюсселі сьогодні відбудеться засідання комісії НАТО-Україна

Читать на русском
10 січня відбудеться засідання комісії НАТО-Україна під головуванням генерального секретаря Єнса Столтенберга. У ньому візьме участь віцепрем’єр Ольга Стефанішина.
фото з відкритих джерел

У понеділок, 10 січня, відбудеться засідання комісії НАТО-Україна під головуванням генерального секретаря Єнса Столтенберга.

Про це повідомляється на сайті Альянсу.

НАТО не піде на компроміс з РФ щодо членства інших країн в Альянсі – СтолтенбергЗа словами Столтенберга, ці принципи закріплені в документах, під якими стоїть підпис РФ, і в установчому договорі про створення НАТО

Так, сьогодні у рамках засідання комісії НАТО-Україна Столтенберг прийме віцепрем'єр-міністра України з питань європейської інтеграції Ольгу Стефанішину.

За підсумками заходу Столтенберг та Стефанішина проведуть спільну пресконференцію, йдеться у повідомленні.

Як відомо, 9-10 січня в Женеві проходять консультації щодо гарантій безпеки між США та Росією, 12 січня відбудеться Рада НАТО-Росія у Брюсселі, а 13 січня розпочнуться дискусії щодо лінії ОБСЄ у Відні.

Нагадаємо, раніше Столтенберг повідомляв, що на засіданні Ради Росія-НАТО обговорять низку важливих для взаємин Росії та Альянсу тим, зокрема ситуацію навколо України.

А 7 січня Держсекретар США Ентоні Блінкен та міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обговорили позиції країн перед переговорами з РФ, які відбудуться 10-13 січня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: