Війна на Донбасі: нові обстріли, є поранені

Читать на русском
За минулу добу, 9 січня, окупанти двічі обстріляли позиції українських військових на Донбасі із застосуванням озброєння, один боєць травмований.
Штаб ООС(архів).

За минулу добу, 9 січня, окупанти двічі обстріляли позиції українських військових на Донбасі із застосуванням озброєння, один боєць травмований.

Бойовики вели вогонь по позиціях українських захисників у районі Попасної та Катеринівки в Луганській області, інформує штаб ООС.

2021 рік на Донбасі: як змінювалася інтенсивність обстрілівНа Донбасі за рік було зафіксовано 2 тисячі 744 обстріли. Загинуло 70 українських військових, 229 отримали поранення.

Попасну окупанти обстрілювали з мінометів 120-го калібру, станкових протитанкових гранатометів, протитанкових ракетних комплексів і великокаліберних кулеметів.

У районі Катеринівки обстріли також велися з мінометів 120-го калібру. Крім того, збройні формування Російської Федерації застосовували автоматичні станкові гранатомети й стрілецьку зброю.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав бойове травмування. Воїн знаходиться в лікувальному закладі.

Нагадаємо, «Слово і діло» зібрало підсумки 2021 року в зоні ООС: скільки було зафіксовано обстрілів та які були втрати у ЗСУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: