Під Львовом у ДТП потрапили рейсовий автобус та авто, є постраждалі

Читать на русском
На Львівщині зіткнулися рейсовий автобус та легкове авто. В аварії постраждали 7 людей, серед яких 9-річний хлопчик.
facebook.com/mvs.gov.ua

На Львівщині зіткнулися рейсовий автобус та легкове авто. В аварії постраждали 7 людей, серед яких 9-річний хлопчик.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

Відомо, що аварія сталася сьогодні, 9 січня, приблизно о 09.30. Поряд із селом Новий Став зіткнулися автобус «Еталон» та автомобіль марки Mazda 5.

Внаслідок зіткнення в салоні авто затисло пасажирку та водія. Рятувальники за допомогою гідравлічного спорядження вивільнили їх із машини. Також в автомобілі знаходився хлопчик, який отримав легкі травми.

За даними ДСНС, рейсовий автобус слідував за маршрутом Радехів-Львів. На момент зіткнення в автобусі перебувало 8 пасажирів. Всього в аварії постраждали 7 людей. Легкі травми отримали водій та пасажири автобуса 22, 33 та 46 років.

Обставини та причини події з'ясовуються. Попередньо за цим фактом слідчі територіального підрозділу поліція Львівської області відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Нагадаємо, у Польщі дорожньо-транспортна пригода забрала життя 29-річного громадянина України. Він помер після того, як його доставили в лікарню. Інцидент стався біля населеного пункту Страмниця на північному заході Польщі вранці 8 січня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: