Єрмак і представник Держдепартаменту обговорили ситуацію навколо кордонів України

Читать на русском
Предметом розмови стала тема ескалації навколо українських кордонів, щодо якої США та Україна знаходяться в тісному контакті між собою
Андрій Єрмакpresident.gov.ua

Голова Офісу президента України Андрій Єрмак провів переговори з представником Державного департаменту США Карен Донфрід, помічником Державного секретаря з питань Європи та Євразії. Предметом обговорення стала ситуація навколо українських кордонів.

Про це повідомив сам Єрмак в Twitter.

«Радий, що відносини та комунікація наших країн стали ще більш регулярними та вийшли на якісно новий рівень. Щойно розмовляв з Помічником Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Карен Донфрід... Важливо, що Україна і Сполучені Штати завжди на постійному контакті, як і повинно бути у відносинах справжніх стратегічних партнерів і друзів» - написав він.

Нагадаємо, керівник Офісу президента України Андрій Єрмак 4 січня провів телефонні переговори з радником канцлера Німеччини із зовнішньої політики Йенсом Плетнером і дипломатичним радником президента Франції Еммануелем Бонном. Переговори пройшли перед тим, як представники ФРН і Франції відвідають Москву.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: