Італія запровадить локдаун для невакцинованих до кінця березня

Читать на русском
В Італії анонсували масштабне посилення обмежень для громадян, які не щеплені від коронавірусу. Діятиме локдаун з 10 січня до 31 березня.
Reuters

В Італії анонсували масштабне посилення обмежень для громадян, які не щеплені від коронавірусу. Діятиме локдаун з 10 січня до 31 березня.

Про це повідомляє Corriere della Sera.

Відомо, що від 10 січня у більшість закладів буде можливий тільки для тих, хто отримав повний курс щеплення або нещодавно перехворів. За такою ж вимогою будуть працювати готелі, метро, авіатранспорт та потяги. До кінця січня забороняються будь-які вечірки та концерти, незалежно від формату заходу.

Новорічні свята: у яких країнах Європи посилюють карантинУ деяких країнах Європи посилили карантин на різдвяно-новорічний період. В Україні таких заходів запроваджувати не планують.

«У транспорті та будь-яких громадських закладах також стає обов’язковим використання не будь-якої маски, а респіратора FFP2. У закладах, які не є ресторанами чи барами, забороняється вживання їжі і напоїв», – додають у виданні.

Крім цього, у новорічний вечір посилять контроль у популярних місцях та кварталах зі значною концентрацією ресторанів і клубів, щоб не допустити великих зібрань.

Нагадаємо, через погіршення епідеміологічної ситуації з захворюванням на COVID-19 Чорногорія посилює правила в'їзду до країни. Нові правила діятимуть з 2 січня.

Також повідомляли, що у Німеччині посилили карантинні обмеження. Зокрема, через поширення нового штаму коронавірусу Омікрон, закрили кінотеатри, театри, музеї, внутрішні приміщення зоопарків, басейни та інші місця відпочинку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: