Зведення ООС: бойовики відкривали вогонь 1 раз

Читать на русском
З початку вівторка, 28 грудня, бойовики один раз порушили режим припинення вогню на Донбасі. Поранених чи жертв серед ЗСУ немає.
фото ООС

З початку вівторка, 28 грудня, бойовики один раз порушили режим припинення вогню на Донбасі. Поранених чи жертв серед ЗСУ немає.

Про це повідомили у пресцентрі штабу Операції об'єднаних сил у Facebook.

Компроміс чи мир з позиції сили: як змінювалася думка українців щодо розв'язання конфлікту на ДонбасіЗа роки війни на Донбасі менше українців згодні на мир за будь-яку ціну, але більше почали виступати за частковий компроміс.

«З початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. На Луганщині, неподалік Катеринівки, противник відкривав вогонь з автоматичних та протитанкових гранатометів, а також стрілецької зброї», - сказано в повідомленні.

Жертв у лавах бійців ООС немає.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, і змусили противника припинити обстріл.

Нагадаємо, днем ​​раніше двоє українських захисників зазнали поранень на Донбасі.

Сьогодні стало відомо, що делегація України в ТКГ зробила запит на проведення 28 грудня позачергових консультацій у форматі робочої підгрупи з безпеки. Причина – бойовики регулярно порушують перемир'я.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: