Британія віднесла Росію до ворожих держав

Читать на русском
У Британії назвали країни, які найбільш вороже налаштовані стосовно Сполученого Королівства.
Фото з відкритих джерел

У Британії назвали країни, які найбільш вороже налаштовані стосовно Сполученого Королівства.

Державний міністр з питань безпеки Великобританії Деміан Хайндс відніс до таких країн Росію, Китай та Іран.

Зазначають, що наразі ці країни загрожують Британії наявністю шпигунів і військових у стані готовності, проведення кібератак і кампаній з дезінформації.

«Три країни, які я згадав, мають людський потенціал, у них велика присутність, вони можуть забезпечувати присутність у великих масштабах. Вони можуть проводити і дійсно проводять інформаційні операції і залучені безліччю різних способів», – розповів Хайндс.

Міжнародна політика: основні загрози для України у 2022 роціРосія стане основним тізером в усіх геополітичних викликах 2022-го року, які стосуватимуться України. Основні загрози та виклики аналізував політолог Олександр Радчук.

Він також додав, що важко дати вичерпний список таких країн.

Нагадаємо, в Єврокомісії 26 грудня заявили, що в тому випадку, якщо Росія продовжить проводити агресію проти України, Москву очікують нові санкції з масштабними наслідками.

Своєю чергою, в Москві впевнені, що Росія знаходиться в серйозній небезпеці через перспективи вступу України в НАТО; в Кремлі вважають це питанням життя і смерті для Росії.

Додамо, сред оточення президента США Джозефа Байдена, в його адміністрації, є прихильники компромісів з Росією, які готові йти на них навіть ціною України. Саме з ними намагається домовитися президент РФ Володимир Путін.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: