У Горлівці російські окупанти затримали патрулі ОБСЄ

Читать на русском
Окупанти вкотре не пропустили представників місії ОБСЄ на підконтрольні уряду райони. Цього разу патруль місії затримали в Горлівці.
facebook.com/oscesmm

Окупанти вкотре не пропустили представників місії ОБСЄ на підконтрольні уряду райони. Цього разу патруль місії затримали в Горлівці.

Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ за 26 грудня.

Відомо, що патруль місії затримали в неділю, 26 грудня, о 11:23 на блокпості збройних формувань на північно-західній околиці Горлівки. Заборону в’їзду на непідконтрольний уряду район Луганської області пояснили «відсутністю попереднього повідомлення».

Епоха ультиматумів: як нагнітається напруженість довкола УкраїниМіністр оборони Російської Федерації звинуватив Україну у спробах використати заборонену зброю.

«Про свій перетин СММ попередньо сповістила і зробила це в рамках тимчасового заходу з міркувань ввічливості у зв'язку з COVID-19», – наголошують у звіті.

Нагадаємо, спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки та співробітництва в Європі, яка працює над моніторингом ситуації на окупованих Росією територіях Донбасу, зафіксувала в ОРДЛО російську військову техніку і вантажівки з написом «гуманітарна допомога».

Додамо, Росія висунула Україні умову, за якої проросійські бойовики відкриють контрольні пункти в'їзду та виїзду на Донбасі - це визнання російської вакцини «Супутник V», яку досі не визнала більша частина світу, та визнання дійсними документів про вакцинацію від коронавірусу російським препаратом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: