УЗ запустила до Карпат «Буковельський експрес». Графік руху

Читать на русском
У суботу, 25 грудня, Укрзалізниця запустила Буковельський експрес до туристичних місць Карпат. Потяг курсуватиме за маршрутом Львів – Ясіня – Львів.
uz.gov.ua

У суботу, 25 грудня, «Укрзалізниця» запустила «Буковельський експрес» до туристичних місць Карпат. Потяг курсуватиме за маршрутом Львів – Ясіня – Львів.

Про це повідомляє пресцентр УЗ.

Цей поїзд стане зручним для тих, хто подорожує зі Львова та Івано-Франківська до курортів українських Карпат. Пасажири можуть менш ніж за 5 годин доїхати до станції Татарів (Буковель).

«Крім того, поїзд буде зручним для подорожей до найвідомішого водоспаду Пробій та Скель Довбуша, які знаходяться в Яремче; найдовшого села в Україні – Микуличин; до віадука у Ворохті, який збудовано у 1895 році, за часів Австро-Угорщини, та селища Ясіня Закарпатської області, звідки можна дістатися до мальовничої вершини гори Драгобрат – найвищого гірськолижного курорту Українських Карпат», – йдеться в повідомленні компанії.

Від 60 до 240 кілометрів: з якою середньою швидкістю їздять потяги в Україні та інших країнах ЄвропиСередня швидкість поїзда Інтерсіті з Києва до Львова становить близько 120 кілометрів на годину.

Маршрут обслуговуватиме сучасний дизель-поїзд, придбаний у вітчизняного виробника. У складі дизель-поїзда 3 вагони – 170 місць.

Графік руху.

Потяг вирушатиме зі Львова о 06:40 та прибуватиме на кінцеву станцію Ясіня о 12:25. Експрес робитиме зупинки на станціях: Івано-Франківськ, Яремче, Микуличин, Татарів, Ворохта та ін.

З 25 грудня до 16 січня потяг курсуватиме щодня, крім 1 та 4 січня. Потім ним подорожувати можна буде щоп'ятниці, суботи та неділі.

Нагадаємо, УЗ попередила пасажирів про затримку низки потягів рахівського напрямку. Відомо, що затримку спровокувало падіння дерева на колію, що призвело до сходження локомотива.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: