Рятувальники перейшли на посилений режим несення служби

Читать на русском
Сьогодні, 25 грудня, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій перейшли на посилений режим несення служби. Він продовжиться на період святкування Різдва.

25 грудня співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій перейшли на посилений режим несення служби на час святкування Різдва.

Про це повідомляє пресцентр ДСНС.

«На період святкування новорічних та різдвяних свят Державна служба України з надзвичайних ситуацій забезпечує захист населення та територій держави від надзвичайних ситуацій, пожеж та небезпечних подій у посиленому режимі», - пояснюють у повідомленні

З 09:00 25 грудня до 09:00 28 грудня триватиме посилений моніторинг техногенної та пожежної безпеки у межах зон відповідальності.

За інформацією рятувальників, особливу увагу буде приділено об'єктам із масовим перебуванням людей, на яких відбуватимуться святкові заходи.

Всього на території України на цілодобовому чергуванні перебуває понад 7 тисяч осіб особового складу та 2 тисячі одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки.

Зокрема, близько 300 осіб та 50 одиниць техніки на об'єктах залучено до святкування новорічних та різдвяних свят з масовим перебуванням людей.

Також залучено 26 піротехнічних розрахунків, загальною чисельністю понад 130 осіб та 50 одиниць техніки, 9 повітряних суден, у тому числі 4 літаки та 5 вертольотів.

Раніше рятувальники попереджали про ожеледицю на дорогах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: