Рятувальники попередили про ожеледицю на дорогах

Читать на русском
В Україні прогнозують дощ та мокрий сніг. Рятувальники попередили, що погодні умови можуть привести до порушення руху транспорту.
Фото з відкритих джерел.

У понеділок, 6 грудня, в Україні прогнозують дощ та мокрий сніг. Рятувальники попередили, що погодні умови можуть привести до порушення руху транспорту.

Як інформує ДСНС, у Києві та Київській області, у західних та північних областях налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

Вночі та вранці у південних та центральних областях туман, видимість 200-500 м (І рівень небезпечності, жовтий).

Нагадаємо, погода в Україні сьогодні буде дощовою, очікується мокрий сніг. Без опадів лише місцями на сході країни.

На заході очікується сніг майже у всіх областях, вдень від 0 до +6, вночі від -1 до +2. На півночі мокрий сніг з дощем, вдень від +1 до +3 вночі від -2 до + 1.

У центральній частині очікуються дощі, вдень від +4 до +8, вночі від -1 до +1. На сході без опадів у Донецькій та Луганській областях, вдень від +1 до +4, вночі від -1 до +1.

На півдні України теж місцями очікуються дощі, в Криму та Запорізькій області буде сухо. Вдень від + 6 до +11, вночі від 0 до +4.

Як відомо, з понеділка, 6 грудня, в Україні почали діяти жорсткіші правила карантину навіть для «жовтої» зони». Зміни торкнулися і сертифікатів про вакцинацію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: