У Києві повідомили про замінування мосту Патона

Читать на русском
У Києві, до поліції надійшла інформація про можливе замінування мосту Патона. Правоохоронці перекрили рух та шукають вибухівку.
Українська правда

У Києві, до поліції надійшла інформація про можливе замінування мосту Патона. Правоохоронці перекрили рух та шукають вибухівку.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

Повідомлення про замінування правоохоронці отримали близько 17:00 години.

«До чергової частини поліції Києва надійшла інформація про можливе замінування мосту Патона. Оперативний черговий негайно направив на місце події слідчо-оперативну групу, вибухотехніків та кінолога», – йдеться в повідомленні.

«Мінування» шкіл, лікарень, станцій метро, вокзалів в Україні: чи знаходять «мінерів»Із 719 анонімних дзвінків про мінування лише у 115 випадках правоохоронцям вдалося встановити особу мінера.

Наразі правоохоронці обстежують міст й прилеглу до нього територію. Водночас рух по мосту тимчасово перекрито.

Нагадаємо, 1 листопада, київські правоохоронці отримали повідомлення про мінування мосту Патона. Правоохоронцям вдалося встановити особу чоловіка, який надав неправдиву інформацію про мінування. Ним виявився уродженець Чернігівщини, 1993 року народження.

Раніше правоохоронці перевіряли повідомлення про мінування аеропорту «Бориспіль». Також вибухотехніки шукали бомбу в одному із вишів Києва.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: