Правоохоронці затримали «мінера» мосту Патона

Читать на русском
Правоохоронцям вдалося затримати чоловіка, який повідомляв про мінування декількох об'єктів в столиці, в тому числі й моста Патона.
Фото: Київ. оперативний

Правоохоронцям вдалося затримати чоловіка, який повідомляв про мінування декількох об'єктів в столиці, в тому числі й моста Патона.

Про це 1 листопада повідомляє пресслужба Нацполіції.

Недільного ранку до поліції Києва надійшло три повідомлення про замінування різних об'єктів на території Печерського району, в тому числі й моста Патона.

«За вказаними адресами негайно виїжджали працівники профільних служб поліції Києва. У результаті перевірок вибухотехніки ніяких небезпечних предметів не знайшли», - повідомляє поліція.

Мінування та захоплення заручників: як це впливає на суспільні настроїНестабільна ситуація у сфері безпеки є причиною появи тривоги у суспільстві та вплине на громадську думку, вважає експерт.

Правоохоронцям вдалося встановити особу чоловіка, який надав неправдиву інформацію про мінування. Ним виявився уродженець Чернігівщини, 1993 року народження.

Поліцейські затримали «мінера». У прокуратурі своєю чергою зазначили, що затриманий - колишній військовий. Свій вчинок правопорушник пояснити не зміг, оскільки знаходився в стані алкогольного сп'яніння, повідомляється в заяві поліції.

Слідчі Печерського управління поліції почали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиві повідомлення про загрозу небезпеки громадян) КК. Вирішується питання про повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, в неділю, 1 листопада, київські правоохоронці отримали повідомлення про мінування мосту Патона.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: