В аеропорту «Бориспіль» шукали бомбу

Читать на русском
Поліція перевірила інформацію щодо мінування аеропорту Бориспіль 6 листопада. Вибухонебезпечні предмети не знайшли.
фото з відкритих джерел

Правоохоронці у суботу, 6 листопада, провели перевірку аеропорту «Бориспіль», оскільки надійшло повідомлення про можливе мінування.

Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області у Facebook.

«Мінування» шкіл, лікарень, станцій метро, вокзалів в Україні: чи знаходять «мінерів»Із 719 анонімних дзвінків про мінування лише у 115 випадках правоохоронцям вдалося встановити особу мінера.

«6 листопада до чергової частини відділення поліції №1 (аеропорт Бориспіль) Бориспільського РУП начальник зміни оперативного центру аеропорту «Бориспіль» повідомив про те, що до них надійшла анонімна інформація про можливі вибухи в одному з аеропортів міста Києва», - йдеться у повідомленні.

На місце прибули співробітники вибухотехнічної служби, інспектори патрульної поліції Борисполя, кінологічна служба Київської області та служба авіаційної безпеки. Було обстежено приміщення терміналу «Д» та прилеглу територію аеропорту.

«Під час перевірки якихось підозрілих предметів виявлено не було. Аеропорт «Бориспіль» своєї роботи не припиняв і працює у штатному режимі», - повідомляють правоохоронці.

Нагадаємо, у жовтні шукали бомбу в одному із вузів Києва.

А влітку також перевіряли повідомлення про замінування у «Борисполі».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: