У КМДА попередили про снігопади та надали рекомендації водіям

Читать на русском
У найближчі декілька днів у Києві очікуються снігопади. У зв'язку з цим у КМДА закликали мешканців користуватися громадським транспортом та не виїжджати на своїх автомобілях.
З відкритих джерел

У найближчі декілька днів у Києві очікуються снігопади. У зв'язку з цим у КМДА закликали мешканців користуватися громадським транспортом та не виїжджати на своїх автомобілях.

Про це повідомляє сьогодні пресслужба відомства.

Синоптик розповіла, якою буде погода на Новий рікПогода на Новий рік - буде досить холодно, температура може опуститися до мінус 15 градусів. Сніг не прогнозують.

«У Києві погіршуються погодні умови, синоптики прогнозують снігопади найближчими днями. Нагадую, що в місті працюють пункти обігріву, куди може звернутися кожен, хто потребує допомоги у ці морозні дні та непогоду. Також на період погіршення погодних умов діє обмеження на в'їзд до міста великогабаритного транспорту, що дозволяє розвантажити дороги, а вранці та ввечері мінімізувати затори», - розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

До роботи в посиленому режимі вже готові шляховики. До очищення та обробки вулиць готові 458 одиниць основної та 128 одиниць додаткової техніки.

«Як завжди, у період погіршення погодних умов закликаю містян за можливості не використовувати особистий транспорт, а віддавати перевагу громадському. Водіям нагадую, що припарковані автомобілі не мають заважати роботі спецтехніки, щоби їх не довелося евакуювати. І будь ласка, будьте пильними та обережними на дорогах», - наголосив Поворозник.

Раніше ми писали, що в Україні оголошено штормове попередження на Заході. Крім того, в горах – значна сніголавинна небезпека.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: