Справа Шеремета: з Антоненка зняли електронний браслет

Читать на русском
Ветерану АТО Андрію Антоненку Шевченківський суд столиці продовжив запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту до 24 лютого.
З відкритих джерел

Ветерану АТО Андрію Антоненку Шевченківський суд столиці продовжив запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту до 24 лютого.

Водночас із обвинуваченого у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета зняли електронний браслет, повідомляє пресслужба суду у п'ятницю, 24 грудня.

«Суд ухвалив: клопотання прокурора про продовження Антоненку терміну дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту задовольнити частково. Продовжити Антоненку запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у визначений період доби - з 23:00 по 6:00. Терміном дії запобіжного заходу встановити 2 місяці - по 24 лютого 2022 року включно», - заявила суддя Оксана Голуб.

Найрезонансніші вбивства іноземців в Україні після 2014 рокуНайрезонансніші вбивства іноземців в Україні в постмайданний період – на інфографіці Слово і діло.

Домашній нічний арешт був продовжений до 24 лютого й іншій обвинуваченій у справі Шеремета – Юлії Кузьменко. Продовжено також строк дії обов'язків до 24 лютого і Яні Дугар.

Розгляд справи було відкладено до 21 січня.

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року у Києві внаслідок вибуху автомобіля.

Наприкінці вересня Шевченківський райсуд Києва пом'якшив запобіжний захід музикантові Андрію Антоненку.

Згодом у цій справі суд долучив нові докази захисту.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: