Справа Шеремета: звинуваченим Антоненку, Кузьменко та Дугар продовжили запобіжні заходи

Читать на русском
Шевченківський райсуд Києва 19 листопада продовжив термін дії запобіжного заходу для двох обвинувачених Юлії Кузьменко та Андрія Антоненка, та термін дії зобов'язань для Яни Дугар.
скрін з відео

Шевченківський райсуд Києва 19 листопада продовжив термін дії запобіжного заходу для двох обвинувачених у справі у вбивстві журналіста Павла Шеремета — Юлії Кузьменко та Андрія Антоненка, і термін дії зобов'язань для ще однієї обвинуваченої — Яни Дугар.

Про це оголосила головуюча суддя Оксана Голуб, повідомляє Укрінформ.

Справа Шеремета: Аваков розповів про зникнення відеокамер із місця злочинуКолишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, якого чотири місяці тому відправили у відставку, розповів, що у справі Шеремета зникли відеокамери з місця злочину.

«Суд ухвалив: клопотання прокурора про продовження Антоненка терміну дії запобіжного заходу - задовольнити. Продовжити Антоненко запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у визначений період доби - з 23:00 по 6:00 - із застосуванням електронного засобу контролю. Термін дії запобіжного заходу встановити 2 місяці - до 19 січня 2022 року включно», - сказала суддя.

Також суд продовжив нічний домашній арешт для Кузьменка (у період з 23:00 до 6:00) також на 2 місяці – до 19 січня 2022 року – і термін дії зобов'язань для Дугар – до 19 січня 2022 року включно.

Наступне засідання у справі призначено 6 грудня об 11:00.

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року у Києві внаслідок вибуху автомобіля.

Наприкінці вересня Шевченківський райсуд Києва пом'якшив запобіжний захід музикантові Андрію Антоненку.

Пізніше у цій справі суд долучив нові докази захисту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: