Справа Шеремета: суд долучив нові докази сторони захисту

Читать на русском
Суд в рамках розгляду справи про вбивство Павла Шеремета перейшов до стадії залучення доказів сторони захисту.
скрін з відео

Шевченківський районний суд Києва в рамках розгляду справи про вбивство журналіста Павла Шеремета перейшов до стадії залучення доказів сторони захисту до матеріалів справи.

Про це повідомляє Укрінформ.

Україна повинна побачити справжніх вбивць Шеремета – ЗеленськийПрезидент Володимир Зеленський заявив, що вбивство журналіста Павла Шеремета - це ганьба для України.

Докази будуть долучати щодо трьох обвинувачених Юлії Кузьменко, Андрія Антоненка та Яни Дугар.

Зокрема, під час цього засідання суд долучив спочатку докази від захисника Кузьменка, Тараса Беспалого, а саме - два томи матеріалів. За його словами, серед цих доказів, які він надав суду - характеристика щодо Кузьменко.

Від адвоката Дугар Віталія Коломійця суд залучив частину доказів для подальшого дослідження їх в суді.

Серед долучених від Коломійця матеріалів - висновок судово-медичної експертизи (СМЕ) про зріст Дугар без взуття; висновок за результатами проведення комісійної психологічної експертизи із застосуванням комп'ютерного поліграфа; диск з стенограмами і анкетні дані, що стосуються свідків, які, за інформацією адвоката, сторона обвинувачення не заявляла на попередньому розслідуванні і не подавала до переліку осіб, яких слід допитати, і інші матеріали.

Від захисника Антоненка, Дмитра Кругового суд також залучив до матеріалів справи частину доказів сторони захисту Антоненка, а саме - копії телефону Антоненка, копії його сторінок з соцмереж, та інші докази.

Прокурор зі свого боку попросив суд надати йому можливість для ознайомлення з усіма матеріалами. Засідання відклали до 30 вересня.

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в Києві, його машину підірвали.

Напередодні суд пом'якшив запобіжний захід обвинуваченому у цій справі Андрію Антоненку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: