На київському вокзалі встановили скандальну ялинку

Читать на русском
На столичному Центральному залізничному вокзалі встановили головну новорічну ялинку, після того, як сьогодні, 23 грудня, було порушено кримінальну справу за фактом її відсутності.
З відкритих джерел

На столичному Центральному залізничному вокзалі встановили головну новорічну ялинку, після того як 23 грудня було порушено кримінальну справу за фактом її відсутності.

Про це пише пресслужба Укрзалізниці у Telegram.

«Головну ялинку на Центральному вокзалі змонтовано! Приходьте, дивіться і не кажіть, що не бачили. Чекаємо сьогодні о 18:00 усіх у вестибюлі Центрального залізничного вокзалу, де відбудеться виступ інструментального ансамблю «Рідні співи» Національної Філармонії України та засяє наша ялинка», - повідомили у компанії.

Нагадаємо, Київською прокуратурою було встановлено, що згідно з договорами, укладеними філією «Вокзальна компанія» «Укрзалізниці» новорічна ялинка на столичному вокзалі мала бути встановлена не пізніше 17 грудня. Філію запідозрили у розкраданні 5 млн гривень.

«Укрзалізниця» заявила про початок робіт із встановлення ялинки на Центральному залізничному вокзалі Києва, після того, як 23 грудня було порушено кримінальну справу за фактом її відсутності.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: