«Зрада» скасовується: Укрзалізниця заявила, що ялинку на Центральному вокзалі Києва «знайшли»

Читать на русском

«Укрзалізниця» заявила про початок робіт зі встановлення ялинки на Центральному залізничному вокзалі Києва, після того, як сьогодні, 23 грудня, було порушено кримінальну справу за фактом її відсутності.

Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

«Сьогодні навіть військова контррозвідка шукала головну залізничну ялинку, а ми її знайшли. Тобто зрада скасовується. Тож можете бути спокійними, її саме зараз монтує компанія-партнер, яка була визначена через Prozorro», - зазначили у прес-службі.

При цьому, «Укрзалізниця» обіцяє ввімкнути ялинку вже 24 грудня, напередодні Різдва.

«Тож чекаємо всіх, хто пильно стежить за життям Укрзалізниця, 24, 26, 31 грудня та 6 січня о 18:00 до нас у гості... Гарних нам усім свят з ялинкою та без будь-яких підозр» - підсумували у повідомленні.

Нагадаємо, Київською прокуратурою було встановлено, що відповідно до договорів, укладених філією «Вокзальна компанія» «Укрзалізниці» новорічна ялинка на столичному вокзалі мала бути встановлена ​​не пізніше 17 грудня. Філію запідозрили в розкраданні 5 млн гривень.

Раніше ми пповідомляли, що Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду надала дозволи на проведення заочного розслідування щодо підозрюваної Фериди Ібрагімової, яку НАБУ та САП підозрюють у причетності до розтрати 1,2 млн грн Трудівського кар'єроуправління ДП «Управління промислових підприємств».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: