Активісти просять вводити санкції до російських виконавців, які відвідували Крим

Читать на русском
Кримськотатарський Ресурсний Центр закликає владу застосувати механізм санкцій щодо виконавців, які відвідували окупований Крим.
e-crimea.info

Кримськотатарський Ресурсний Центр закликає владу застосувати механізм санкцій щодо виконавців, які відвідували окупований Крим.

Про це йдеться на сайті активістів.

Кримськотатарський Ресурсний Центр підготував листи на ім'я Президента України, Голови Служби безпеки України, Голови Верховної Ради України, Голови Національного банку України із закликом застосувати санкції до більш ніж двох сотень громадян Російської Федерації, які відвідували півострів у приватних справах із порушенням законодавства України.

У перелік: Баста (Василь Вакуленко), Ірина Круг (Ірина Воробйова), а також Михайло Шуфутинський.

Восени Кримськотатарський Ресурсний Центр вже з проханням перевірити інформацію щодо цих артистів та заборонити їм в'їзд в Україну. Проте у відомстві не знайшли підстав для заборони.

Нагадаємо, 19 грудня українські прикордонники не пустили російську акторку, яка прибула в Бориспіль авіарейсом із Варшави.

Раніше співробітники Держприкордонслужби на три роки заборонили в'їзд в Україну двом громадянам Росії, зокрема співачці Марії Гусаровій (Mary Gu), котрі прибули з Туреччини та раніше незаконно відвідували Крим.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: