У Києві запалили головну ялинку України

Читать на русском
Сьогодні, 18 грудня, на Софійській площі у Києві відбулася урочиста церемонія запалення вогнів головної ялинки країни.
suspilne.media

Сьогодні, 18 грудня, на Софійській площі у Києві відбулася урочиста церемонія запалення вогнів головної ялинки країни.

Зазначимо, що за 8 років у Києві порушили традицію, і провели урочисте відкриття новорічної ялинки у переддень Дня святого Миколая.

Цього року висота головної ялинки становить 31 метр. Вона прикрашена 20 тисячами золотих й червоних куль та і яскравою гірляндою довжиною 10 кілометрів у вигляді великого купола. Біля неї облаштували найбільший в Європі вертеп із фігурами Ісуса, Матері Божої, святого Йосипа, пастухів, царів, ангелів і колядників.

Новорічні свята: чи посилюватимуть карантин і за яких умов можна відпочити на лижних курортахЯким буде карантин в Україні на новорічні свята, чи можна поїхати відпочивати на гірськолижний курорт – у матеріалі Слово і діло.

Цього року, традиційно, біля новорічної ялинки працюватимуть фотозони, дитячі забавки, майстерня, музей новорічних прикрас, фудкорти і теплі зони для відпочинку.

Нагадаємо, у КМДА назвали, які документи потрібно при собі мати, щоб відвідати святкові локації у столиці. Певні обмеження в Києві встановлюють, аби не допустити нового сплеску захворюваності на COVID-19. Для цього організатори, учасники та гості святкових масових заходів повинні дотримуватися протиепідемічних та санітарних норм.

«Слово і діло» підрахувало, скільки коштуватимуть традиційні новорічні частування, і як із 2015 року змінювалася їхня ціна.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: