Новий рік у Києві: які документи мають бути у відвідувачів святкових локацій

Читать на русском
У КМДА назвали, які документи потрібно при собі мати, щоб відвідати святкові локації у столиці.
Фото з відкритих джерел

У КМДА назвали, які документи потрібно при собі мати, щоб відвідати святкові локації у столиці.

Про це повідомила заступниця голови КМДА Анна Старостенко.

Певні обмеження в Києві встановлюють, аби не допустити нового сплеску захворюваності на COVID-19. Для цього організатори, учасники та гості святкових масових заходів повинні дотримуватися протиепідемічних та санітарних норм.

Щоб відвідати святкові локації у столиці необхідно мати при собі документи, що підтверджують наявність вакцинації проти COVID-19, негативний результат тесту або одужання від коронавірусу, а також документи, що підтверджують вік особи.

Олів'є, мандарини та холодець: скільки коштуватиме традиційний новорічний стілТрадиційний новорічний стіл на сім'ю цього року коштуватиме 1 тисячу 440 гривень. Докладніше – на інфографіці.

Натомість організатори святкових заходів повинні контролювати стан здоров'я співробітників, забезпечувати їх достатньою кількістю засобів індивідуального захисту та антисептиками, а також не допускати скупчення відвідувачів.

Нагадаємо, в Україні зросла вартість новорічного столу для зустрічі 2022 року. У порівнянні з новорічним столом - 2021 вона стала більше на 8,1%.

«Слово і діло» підрахувало, скільки коштуватимуть традиційні новорічні частування, і як із 2015 року змінювалася їхня ціна.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: