Скандал у «Голосі»: колишній голова фракції озвучив свою версію

Читать на русском

Народний обранець Ярослав Железняк, якого усунули від посади голови Голосу, повідомив про те, що до ОАСК сьогодні було подано позов про зупинення положення про фракцію.
24 канал

Народний обранець Ярослав Железняк, якого усунули від посади голови «Голосу», повідомив, що до ОАСК сьогодні було подано позов щодо зупинення положення про фракцію.

Про це нардеп повідомив у Telegram у п'ятницю, 17 грудня.

«Дві години в ОАСК (!!!) подали позов кілька годин тому про зупинення положення про фракцію», - написав Железняк.

Як виконує обіцянки голова фракції «Голос» ЖелезнякГлава фракції Голос Ярослав Железняк виконав майже третину своїх обіцянок. Докладніше – у матеріалі Слово і діло.

Железняк також назвав «ручним» віцеспікера Олександра Корнієнка і заявив, що той навмисно тягнув позачергове засідання, чекаючи на рішення суду, а потім – «без наявності будь-яких документів пішов на порушення законів».

Сьогодні спікер парламенту Руслан Стефанчук пообіцяв розібратися у питанні зміни керівництва фракції «Голос».

«Та ситуація, яка відбулася у вашій фракції – це питання вашої фракції. Непотрібно їх переносити на парламент. Що стосується того, що ми будемо робити, я думаю, що по завершенню пресконференції я готовий повернутись до парламенту і це проговорити», – зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні віцеспікер Верховної ради Олександр Корнієнко оголосив про зміну голови фракції «Голос». Замість Ярослава Железняка головою фракції буде Олександра Устінова.

Раніше Верховний суд скасував рішення, яким відновлювали державне фінансування партії «Голос», але призначив новий розгляд позову політичної сили до Національного агентства з питань запобігання корупції.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: