Помер один з постраждалих під час вибуху на Бурштинській ТЕС

Читать на русском
Під час інциденту на ТЕС 28 листопада машиніст-обхідник котельного обладнання станції потрапив під викид гарячої пароводяної суміші та газів з топки
Бурштинська ТЕСВікіпедія

В Івано-Франківську помер один з чотирьох співробітників Бурштинської теплоелектростанції (ТЕС), які постраждали під час вибуху на підприємстві наприкінці листопада. Він помер вдень 5 грудня в реанімації.

Про це повідомляється в Facebook Бурштинської ТЕС.

Відзначається, що під час інциденту на ТЕС 28 листопада машиніст-обхідник котельного обладнання станції потрапив під викид гарячої пароводяної суміші та газів з топки. Він отримав до 60% опіків шкіри; йому відразу ж надали першу допомогу, госпіталізували в Івано-Франківський опіковий центр, проте попри всі зусилля адміністрації ТЕС і медиків, врятувати потерпілого не вдалося.

В адміністрації станції вже пообіцяли, що рідні загиблого отримають всі необхідні допомоги та іншу допомогу. Стан решти постраждалих стабільний, їхньому життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, вибух на Бурштинській ТЕС стався 28 листопада. На котлі сьомого енергоблока сталася розгерметизація екранної труби діаметром 60 мм, в результаті чого стався викид газопарової суміші та газів з топки котла. Постраждали чотири людини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: