Тисяча Зеленського на ліки: президент анонсував розширення програми

Читать на русском
З січня 2022 року громадяни, старші за 60 років, котрі отримали дві дози вакцини від коронавірусу, зможуть витратити тисячу Зеленського на соціальні потреби, зокрема на ліки.
24 канал

З січня 2022 року громадяни, старші за 60 років, котрі отримали дві дози вакцини від коронавірусу, зможуть витратити «тисячу Зеленського» на соціальні потреби, зокрема на ліки.

Про це повідомив сьогодні президент Володимир Зеленський у Twitter.

Встигнути за лічені дні: які обіцянки Зеленський та міністри мають виконати до кінця рокуВолодимир Зеленський має до кінця року розпочати виплачувати тисячу за вакцинацію, Ірина Верещук – відкрити Центр відновлення миру.

«Програма «єПідтримка» розширюватиметься, щоб нею могли скористатись якнайбільше українців. Громадяни у віці 60+ зможуть уже з січня витратити 1 тис. грн на соціальні потреби, зокрема на купівлю ліків. Умова: повна вакцинація проти COVID-19. Урядовці отримали необхідні доручення», - написав голова держави у понеділок, 13 грудня.

Раніше повідомлялося, що в Україні 40% дорослих громадян вже отримали дві дози вакцини від коронавірусу і завершили вакцинацію. Це той показник, який визначила ВООЗ на 2021 рік.

Також нагадаємо, прем'єр запевнив, що виплата «тисячі Зеленського» розпочнеться вчасно.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: