Росія провела бойові стрільби біля кордонів України

Читать на русском
Вправи бойових стрільб виконувались екіпажами з знарядь танків Т-72Б3 та Т-90А з використанням штатних снарядів, а також із великокаліберного зенітного кулемета.
З відкритих джерел

1,5 тис. російських танкістів провели бойові стрільби впродовж пяти днів бойового навчання в польових умовах на території Ростовської області та анексованого Криму.

Про це повідомляє сайт Міноборони РФ.

Вправи бойових стрільб виконувались екіпажами з знарядь танків Т-72Б3 та Т-90А з використанням штатних снарядів, а також із великокаліберного зенітного кулемета.

Ескалація конфлікту: що буде замість повномасштабної агресії РосіїРосія вдруге у 2021 році брязкає зброєю біля кордонів України. Втім, чи справді все йде до повномасштабної агресії – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Планом бойової підготовки екіпажів бойових машин передбачено вивчення тактики бою танкових підрозділів у наступі та обороні в денний та нічний час доби», - йдеться у повідомленні.

Бойове злагодження екіпажів, розрахунків та відділень з'єднань та військових частин продовжиться у військах Південного військового округу до лютого 2022 року.

Наразі біля кордонів України вже зосереджено близько 100 тис. російських військових.

Нагадаємо, у розвідці США заявили про те, що Росія планує вторгнутися в Україну з армією 175 тисяч солдатів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: