ДТП під Києвом за участю поліцейського: копу оголосили про підозру

Читать на русском
ДБР повідомило про підозру одному з начальників сектору поліції Вишгородського районного управління, який вчинив смертельну ДТП у Київській області.
dbr.gov.ua

Співробітники ДБР повідомили про підозру одному з начальників сектору поліції Вишгородського районного управління, який скоїв смертельну ДТП на в'їзді до села Нові Петрівці.

Про це повідомляє пресслужба ДБР 6 грудня.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

За даними слідства, 4 грудня приблизно о 23:00 поліцейський за кермом автомобіля на повному ходу зіткнувся з автомобілем ЗАЗ-Таврія, який стояв на перехресті і чекав на зелене світло світлофора.

«Внаслідок аварії 23-річний пасажир ЗАЗ-Таврія загинув на місці пригоди, а 23-річний водій та 22-річна пасажирка були госпіталізовані», - йдеться у повідомленні.

Від отриманих травм пасажирка померла у лікарні, водій ЗАЗ отримав численні травми.

За словами свідків, поліцейський перебував у стані алкогольного сп'яніння. Проходити тестування він відмовився. Слідство призначило судово-токсікологічну експертизу. ГБР затримало поліцейського на місці пригоди, зараз він у СІЗО.

Поліцейський підозрюється в управлінні транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, що спричинило загибель кількох осіб (ч.4 ст. 2861 КК).

Санкція статті - позбавлення волі до 12 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 10 років.

Нагадаємо, про цю аварію повідомлялося раніше.

Наприкінці листопада на Окружній у Харкові фура зі щебенем розчавила автомобіль. Водія фури заарештовано.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: