Війна на Донбасі: бойовики обстріляли будинки мирних жителів

Читать на русском
Війна на Донбасі - під обстріл потрапили околиці населеного пункту Майорська, внаслідок чого було пошкоджено приватний житловий будинок.
Штаб ООС(архів).

За минулу добу, 7 грудня, збройні формування Російської Федерації здійснили 6 обстрілів, включаючи один обстріл із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Як інформує штаб ООС, у напрямку Майорська окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів. Також наголошується, що під обстріл потрапили околиці населеного пункту, в результаті чого був пошкоджений приватний житловий будинок.

Переговори Байдена і Путіна: що обговорюватимуть президенти та чого чекає від цього УкраїнаДжо Байден і Володимир Путін 7 грудня проведуть онлайн-зустріч. Чого США, Росія та Україна чекають від цих переговорів.

У бік Новоолександрівки бойовики стріляли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. У районі Південного застосували міномети 120-го калібру та стрілецьку зброю.

У районі Нью-Йорка ворог обстрілював наші позиції з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Біля Причепилівки окупанти відкривали вогонь з автоматичних станкових та підствольних гранатометів.

Нагадаємо, раніше в ОБСЄ повідомили, що бойовики стягують військову техніку на Донбас. Місія відзначає серйозні порушення в Луганській області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: