Генеральний секретар ООН підхопив коронавірус – AFP

Читать на русском
Прессекретар генсека ООН Дюжаррік категорично відмовився якось коментувати стан здоров'я Гутерріша.
Антоніу ГутеррішEPA - European Pressphoto Agency

Глава Організації Об'єднаних Націй Антоніу Гутерріш вирушив на самоізоляцію, оскільки отримав позитивний тест на коронавірус. Вакцинований трьома дозами генеральний секретар ООН зловив коронавірус від іншого співробітника, який виявився інфікованим.

Про це повідомляє інформаційне агентство AFP.

Агентство зазначає, що Гутерріш повинен був брати участь у щорічному заході асоціації преси ООН в Нью-Йорку. Також його чекали на засіданні Ради Безпеки ООН з проблем тероризму та зміни клімату. Тепер ці плани скасовані, а генсек - на самоізоляції.

Пандемія COVID-19: що відомо про штами коронавірусуЯкі штами коронавірусу викликають найбільше занепокоєння та які у них є особливості – на інфографіці.

Також вказується, що прессекретар генсека ООН Стефан Дюжаррік категорично відмовився якось коментувати стан здоров'я Гутерріша, а офіційної інформації про це досі не оприлюднено.

Нагадаємо, раніше великий пасажирський круїзний лайнер Norwegian Cruise Line, який знаходиться біля берегів США, недалеко від міста Новий Орлеан, повідомив про масштабний спалах коронавірусу на борту - відразу десять пасажирів отримали позитивні тести на інфекцію. На борту судна перебувало 3200 осіб.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: