Біля берегів США великий спалах коронавірусу стався на круїзному лайнері

Читать на русском
Поки що достеменно невідомо, яким саме штамом коронавірусу захворіли пасажири лайнера, також не розголошується стан хворих
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Великий пасажирський круїзний лайнер Norwegian Cruise Line, який знаходиться біля берегів США, недалеко від міста Новий Орлеан, повідомив про масштабний спалах коронавірусу на борту - відразу десять пасажирів отримали позитивні тести на інфекцію.

Про це 5 грудня повідомляє AP.

Лайнер відправився в Круїз 28 листопада, в Новому Орлеані він повинен був причалити 5 грудня. Минулого тижня судно побувало в Белізі, Гондурасі та Мексиці, на його борту знаходиться понад 3200 пасажирів і членів екіпажу.

Пандемія COVID-19: що відомо про штами коронавірусуЯкі штами коронавірусу викликають найбільше занепокоєння та які у них є особливості – на інфографіці.

Зараз лайнер дотримується карантинних процедур, через що дещо затримався з прибуттям. Після того, як судно пришвартується в Новому Орлеані, всіх людей на борту перевірять на коронавірус. Люди з позитивним результатом будуть ізольовані в приміщеннях, наданих круїзною компанією або відпущені додому під зобов'язання лікуватися.

Чиновники не розголошують інформації про стан хворих. Також достеменно невідомо, яким саме штамом коронавірусу захворіли пасажири лайнера.

Нагадаємо, вже з понеділка, 6 грудня, на тлі пандемії у США посилюються правила в'їзду. Зміни зачіпають як вакцинованих, так і не вакцинованих туристів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: