Нафта подорожчала напередодні зустрічі ОПЕК+

Читать на русском
Ф'ючерси на нафту марки Brent з постачанням у лютому у четвер зранку під час торгів зросли в ціні до 69,73 долара за барель.
Reuters

Ф'ючерси на нафту марки Brent з постачанням у лютому у четвер зранку під час торгів зросли в ціні до 69,73 долара за барель.

За даними Bloomberg станом на 8:45, вартість ф'ючерсів на нафту марки Brent піднялася на 1,25%. При цьому ціна січневих ф'ючерсів на нафту марки WTI зросла до 66,38 долара за барель, додавши 1,24%.

Як змінювалися обсяги видобутку нафти в УкраїніЯк змінювалися обсяги видобутку нафти в Україні та у який період було найбільше зниження, дивіться на інфографіці.

Ціни на нафту зросли в четвер, компенсуючи втрати попереднього дня, на фоні того, як інвестори скоригували позиції перед рішенням ОПЕК з політики пропозиції, але зростання було обмежене через побоювання, що варіант коронавірусу Omicron зашкодить попиту на паливо.

Світові ціни на нафту втратили більше ніж 10 доларів за барель з минулого четверга, коли новини про Omicron вразили інвесторів.

Організація країн-експортерів нафти та її союзники, разом відомі як ОПЕК+, ймовірно, вирішать у четвер, 2 грудня, чи випускати на ринок більше нафти, ніж планувалося раніше, чи обмежити постачання.

Раніше нафти Brent нижче за 71 доларів за барель вперше майже за три місяці. Сировина дешевшає через невизначеність навколо нового штаму коронавірусу та можливої ​​відсутності реакції на ситуацію з боку ОПЕК+.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: