Бутусов прокоментував слова Арестовича про своє можливе вбивство

Читать на русском
Бутусов заявив, що слова Арестовича вселили йому відчуття загрози та небезпеки. Він хоче вимагати відкриття кримінальної справи
Юрій Бутусовradiosvoboda.org

Журналіст Юрій Бутусов прокоментував слова спікера Тристоронньої контактної групи та радника Офісу президента про те, що головного редактора видання Цензор.Нет можуть вбити, як колись вбили Гонгадзе.

Про це сам Бутусов заявив в ефірі телеканалу «Україна 24».

Бутусов заявив, що слова Арестовича вселили йому відчуття загрози та небезпеки. Він хоче вимагати відкриття кримінальної справи за фактом заяви Арестовича, а також вимагатиме, щоб спікера ТКГ допитали та дізналися, на підставі чого він зробив подібну заяву.

«І все це, підкреслюю, каже посадова особа, радник Офісу президента України. Ця посадова особа після великої кількості образ на мою адресу говорить в ствердній формі, що мене вб'ють протягом тижня. Час пішов» - додав він.

Нагадаємо, ДБР порушило провадження за фактом пострілу журналіста Бутусова з гаубиці. За словами Юрія Бутусова, відео було знято давно під час навчань територіальної оборони.

Раніше Бутусов повідомив, що судитиметься з президентом Зеленським.

Пізніше спікер ТКГ по Донбасу і позаштатний радник глави офісу президента Олексій Арестович сказав, що проситиме надати журналісту Юрію Бутусову державну охорону. Він припускає, що найближчим часом Бутусова можуть вбити противники президента Зеленського, щоб дискредитувати главу держави.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: