Арахамія не знайшов жодних ознак переслідування журналіста Бутусова

Читать на русском
Арахамія заявив, що кримінальні справи, які ДБР відкрило проти Бутусова, пов'язані з реальними вчинками, тому мова не йде про переслідування
Давид АрахаміяVadim Sarakhan

Голова парламентської фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія не побачив і не бачить ніяких ознак переслідування журналіста Юрія Бутусова з якого б то не було боку.

Про це він заявив на брифінгу 29 листопада.

«Чому це було подано як кримінальне переслідування. ДБР дійсно зобов'язане перевіряти місце і час подій - якби ви побачили на цьому відео мене в бронежилеті, де я стріляв з гармати. Це, як ви вважаєте, було б сприйнято? Що журналіст, що політик не може цього робити, тому що це, по-перше, підзвітна зброя і її використання чітко регламентовано в армії... Я не думаю, що мова йде про переслідування» - прокоментував він відкриті проти Бутусова кримінальні справи.

Нагадаємо, ДБР порушило провадження за фактом пострілу журналіста Бутусова з гаубиці. За словами Юрія Бутусова, відео було знято давно під час навчань територіальної оборони.

Раніше Бутусов повідомив, що судитиметься з президентом Зеленським через висловлювання, які вважає неправдивими стосовно себе.

Нагадаємо, під час пресмарафону між Володимиром Зеленським і Бутусовим сталася перепалка. Президент заявив, що журналіст Юрій Бутусов «образився» за те, що йому не дали посаду в Міноборони. Зеленський звинуватив Бутусова у зливі інформації про використання «Байрактара» на Донбасі, і сказав, що через це загинули люди. журналіст звинуватив Зеленського у брехні щодо спецоперації по вагнерівцям.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: