Ювілей Єрмака на держдачі: в УДО заперечили дані журналіста про звільнення співробітників

Читать на русском
В УДО прокоментували заяву Ткача щодо звільнення співробітників після ювілею Єрмака - кажуть нікого не звільнили.
Фото з відкритих джерел.

В Управлінні державної охорони України прокоментували заяву журналіста УП про звільнення співробітників, які не збили дрон журналістів-розслідувачів над державною резиденцією «Синьогора» у карпатському селі Гута, коли там були президент Володимир Зеленський і голова ОПУ Андрій Єрмак.

«Змушені знову розчарувати пана Михайла (Ткача - ред.): його професійна діяльність ніяк не вплинула на службу наших військовослужбовців. Офіційно повідомляємо: всі військовослужбовці Управління державної охорони України продовжують виконувати службові обов'язки та забезпечувати безпеку осіб та об'єктів, щодо яких здійснюється державна охорона», - інформує пресслужба відомства.

Ювілей Єрмака на держдачі: у мережі обговорюють журналістське розслідуванняЖурналісти стверджують, що Андрій Єрмак святкував свій ювілей на держдачі в Карпатах у компанії Володимира Зеленського. Реакція соцмереж – у добірці.

Також стало відомо, що «Управління державної охорони України має намір звернутися до суду з цього приводу».

Нагадаємо, журналіст Михайло Ткач з посиланням на джерела у подкасті на «Українській правді» розповів, що з Управління державної охорони звільнили співробітників, які не збили дрон журналістів-розслідувачів над державною резиденцією «Синьогора» у карпатському селі Гута, коли там були президент Володимир Зеленський і голова ОПУ Андрій Єрмак.

Раніше ЗМІ опублікували інформацію про те, що президент Володимир Зеленський та Офіс президента святкували день народження Андрія Єрмака на державній дачі. На відповідний репортаж відреагували в ОПУ та прессекретар президента Сергій Никифоров.

Пізніше Єрмак прокоментував розслідування УП щодо свого ювілею.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: