У Середземному морі зафіксовано два великі десантні кораблі РФ - подробиці

Читать на русском
Раніше під час квітневого загострення 2021 року до Чорного моря заходили чотири кораблі – два Північного флоту та два Балтійського флоту РФ.
Ілюстративне фотофото з відкритих джерел

Біля північно-східного узбережжя Алжиру зафіксували два великі десантні кораблі російського Балтійського флоту.

Про це повідомив керівник Моніторингової групи BlackSeaNews та Інституту Чорноморських стратегічних досліджень Андрій Клименко.

«П'ять днів тому вони були біля північно-східного узбережжя Алжиру. Якщо нікуди не заходили – скоро можемо побачити їх в Чорному морі. Там щось приблизно 1,5 тис. миль чи трохи більше – це 5-7 днів», – йдеться у повідомленні.

Перед війною: які запитання викликають дані про російське вторгненняДані про російське вторгнення, що готується, викликають деякі запитання, які саме ‒ читайте у матеріалі.

У організаціях нагадують, що під час квітневого загострення 2021 року до Чорного моря заходили чотири кораблі – два Північного флоту та два Балтійського флоту РФ. Судна перебували в Чорному морі з 17 квітня до 7-11 липня 2021 року.

При цьому, є повідомлення, що всі атомні підводні човни Тихоокеанського флоту Росії з бази у Вілючинську на Камчатці декілька днів тому екстрено вийшли в море.

Загроза вторгнення Росії в Україну: що кажуть дані розвідкиРосія може готувати напад на Україну на початку 2022 року, вважає розвідка. Скільки на нашому кордоні російських військ та техніки – на інфографіці.

Нагадаємо, що раніше українська розвідка заявила, що Росія сконцентрувала понад 92 тис. військовослужбовців біля кордонів з Україною і готується атакувати до кінця січня – початку лютого.

При цьому, міністр оборони Олексій Резніков вкрай скептично висловився про можливість перемоги Росії у війні з Україною. Глава оборонного відомства не вірить, що це можливо.

Також, у Кремлі назвали головну умову нападу на Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: