Біля кордону з Білоруссю відбулися навчання українських силовиків

Читать на русском
Залучені у спецоперації сили на чотирьох ділянках кордону з Білоруссю відпрацювали злагодженість підрозділів під час посиленої охорони державного кордону.

У суботу, 27 листопада, у Чернігівській області відбулися спільні навчання українських силовиків у рамках спеціальної прикордонної операції Полісся.

Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби.

Гібридна міграція: три сценарії завершення кризи на польсько-білоруському кордоніНовий виток міграційної кризи в ЄС на кордоні із Білоруссю був спровокований як черговий акт гібридного впливу з Кремля. Найбільш вірогідні сценарії закінчення кризи – проаналізував політолог Олександр Радчук.

Залучені у спецоперації сили на чотирьох ділянках кордону з Білоруссю відпрацювали злагодженість підрозділів під час посиленої охорони державного кордону.

«Головне завдання виконане повною мірою. Ми, у складі сил посилення, відпрацювали та отримали необхідні навички дій у ході реагування на різкі зміни обстановки», - повідомив начальник прикордонного загону Олександр Чорний.

Спецоперація Полісся координується Держприкордонслужбою та проводиться спільно з силами Національної гвардії, Національної поліції, ЗСУ та іншими резервами.

Раніше повідомлялося про те, що з Білорусі за добу виїхало понад 100 мігрантів.

Також нагадаємо, на кордоні з Білоруссю встановлено додаткові пости.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: