На кордоні з Білоруссю встановлено додаткові пости – ДПСУ

Читать на русском
З 23 листопада на кордоні розпочалася спецоперація Полісся, в рамках якої кордон патрулюють спільні наряди прикордонників, нацгвардійців та поліцейських.
Фото ДПСУ

На кордоні з Білоруссю було встановлено додаткові пости для посиленого контролю.

Про це повідомляє сьогодні пресслужба ДПСУ.

У відомстві нагадали, що з 23 листопада на кордоні розпочалася спецоперація «Полісся», в рамках якої кордон патрулюють спільні наряди прикордонників, нацгвардійців та поліцейських.

Скільки Україна щороку витрачає коштів на проєкт «Стіна»Скільки Україна щороку витрачає на будівництво проєкту «Стіна», дивіться на інфографіці «Слово і діло».

«Зазначимо, що наразі на посиленні перебувають певні резерви в усіх галузях, що межують з Білоруссю, і продовжується облаштування місць їхньої дислокацій. Також проводяться заходи щодо зміцнення кордону на напрямках ймовірних правопорушень, для цього сформовано необхідні інженерні групи», - йдеться у повідомленні.

Також тривають заходи щодо посилення можливостей реагування на нестандартні ситуації. Зокрема, підготовка до спільного тактико-спеціального навчання, в рамках якої прикордонники, Нацгвардія, Нацполіція, ЗСУ та ДСНС проводять необхідні тренування органів управління, злагодженість усіх сил щодо локалізації кризових та нестандартних ситуацій на кордоні.

У ДПСУ нагадали, що на зміцнення кордонів із Білоруссю виділили 214 млн грн. Це дозволить зміцнити вразливі ділянки кордону та забезпечити додаткові сили захисту.

Міграційна криза на кордоні Білорусі з Польщею триває із серпня. Україна вирішила зміцнити своє держкордон.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: