Путін групує війська біля кордонів України, щоб натиснути на Байдена – Данілов

Читать на русском
Данілов упевнений, що вся мета пересувань російських військ – вчинення тиску на Україну, США і безпосередньо Байдена
Олексій ДаніловПраво на владу

Президент Росії Володимир Путін групує свої війська біля кордонів України, щоб мати зайвий козир на майбутній зустрічі з президентом США Джозефом Байденом.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі програми «Право на владу».

Ескалація конфлікту: що буде замість повномасштабної агресії РосіїРосія вдруге у 2021 році брязкає зброєю біля кордонів України. Втім, чи справді все йде до повномасштабної агресії – аналізував політолог Олександр Радчук.

«У Путіна велике бажання сісти за стіл переговорів з Байденом, бажано в цьому році, і домовитися про те, що він тут буде правити. Точка. І зараз ця істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ, просування взад-вперед всіх військ, тренування, - це все в контексті того, що вони повинні домовитися. Що буде, якщо вони не домовляться? Які будуть дії Путіна? Важко сказати, тому що в голову йому залізти вкрай складно. Яка у нього буде риторика, стратегія, – ми не можемо сказати» - пояснив Данілов.

Нагадаємо, раніше в Кремлі заявили, що Російська Федерація нападе на Україну в тому випадку, якщо вона приєднається до Північноатлантичного Альянсу (НАТО).

Раніше українська розвідка заявила, що Росія сконцентрувала понад 92 тис. військовослужбовців біля кордонів з Україною і готується атакувати до кінця січня – початку лютого.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: