Ще одного «слугу народу» оштрафували за порушення ПДР

Читать на русском
Патрульні поліцейські зупинили за порушення правил дорожнього руху в Харкові автомобіль Porsche Panamera, за кермом якого був народний депутат від Слуги народу Олександр Куницький.
Фото з відкритих джерел.

Патрульні поліцейські зупинили за порушення правил дорожнього руху в Харкові автомобіль Porsche Panamera, за кермом якого був народний депутат від «Слуги народу» Олександр Куницький.

Фото та відео, на якому адвокат нардепа знайомиться з адміністративними матеріалами, виклав у Facebook депутат Харківської облради Анатолій Козловський.

За кермом нардеп: ДТП за участю нинішніх та колишніх «слуг народу»Слово і діло вирішило згадати, хто з колишніх та чинних членів фракції Слуга народу потрапляв у ДТП.

Відомо, що нардепа зупинили на одній із вулиць Харкова за порушення правил дорожнього руху. Він їхав їхав на виїзне засідання парламентського комітету, де зокрема розглядали безпеку дорожнього руху.

Нагадаємо, раніше на Київщині сталася чергова ДТП за участю нардепа від «Слуги народу». Автомобіль Олексія Ковальова не розминувся із вантажівкою. На щастя ніхто серйозно не постраждав.

«Слово і діло» пропонує згадати інші інциденти за участю нинішніх та колишніх «слуг народу».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: