Війна на Донбасі: нові обстріли, є поранені

Читать на русском
На Донбасі  зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню, 3 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Штаб ООС(архів).

Упродовж минулої доби, 22 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню, 3 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

У напрямку Попасної противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Чи можна розцінювати можливі дії Зеленського та Єрмака у спецоперації з вагнерівцями як державну зрадуЮрист розповів, чи можна розцінювати можливі дії Зеленського та Єрмака у спецоперації з вагнерівцями як державну зраду.

У бік Причепилівки ворог двічі здійснив обстріли, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

У районі Лебединського окупанти відкривали вогонь два рази, застосовуючи міномети калібру 82 мм та 120 мм.

Біля Кам'янки російські найманці обстріляли наші позиції з мінометів калібру 82 мм.

Внаслідок ворожих дій двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення. Воїни перебувають в лікувальному закладі.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Станом на 7 годину ранку, 23 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Нагадаємо, українські військові на Донбасі вперше застосували проти бойовиків протитанковий ракетний комплекс Javelin, який Збройні Сили України отримали від США.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: