Червоний Хрест відправив нову партію гумдопомоги на Донбас

Читать на русском
МК Червоного Хреста та ООН відправили чергові партії гуманітарної допомоги на непідконтрольну Україні територію Донбасу.
фото штаб ООС

Міжнародний комітет Червоного Хреста та ООН відправили чергові партії гуманітарної допомоги на непідконтрольну Україні територію Донбасу. Сьогодні через КПВВ в'їхали 22 фури.

Про це повідомила Держприкордонслужба у суботу, 20 листопада.

Гуманітарний акцент: як зміниться політика реінтеграції тимчасово окупованих територійМіністри змінюються – стратегії залишаються. Як зміниться політика реінтеграції Донбасу та Криму після призначення на посаду нового профільного віцепрем’єр-міністра – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Через КПВВ Новотроїцьке та Щастя за тиждень проїхали 22 вантажівки з гуманітарною допомогою від Міжнародного комітету Червоного Хреста та управління Верховного комісара ООН у справах біженців», – йдеться у повідомленні.

Загальна вага вантажу склала трохи більше 226 тонн. Автомобілі доставлять мешканцям Донбасу продуктові набори, будівельні матеріали, товари медичного призначення та меблі.

Зазначимо, минулого місяця вересня Червоний Хрест відправив 110 тонн гуманітарних вантажів до ЛДНР. Сім автомобілів доставили продуктові набори та будівельні матеріали.

Нагадаємо, бойовики спростили перетин через КПВВ «Станиця Луганська».

Днями на Донбасі у зоні ООС загинув військовий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: