Бойовики проводять військові навчання на Донбасі

Читать на русском
Війська РФ нарощують бойову підготовку на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях. Вони почали масштабні навчання із залученням резервістів.

Війська РФ нарощують бойову підготовку на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях. Вони розпочали масштабні навчання із залученням резервістів.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Загроза вторгнення Росії в Україну: що кажуть дані розвідкиРосія може готувати напад на Україну на початку 2022 року, вважає розвідка. Скільки на нашому кордоні російських військ та техніки – на інфографіці.

«22 листопада у з’єднаннях і частинах 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів розпочалось масштабне командно-штабне навчання із залученням мобілізаційного резерву, підрозділів «силових структур» і окупаційних адміністрацій», - йдеться в повідомлені.

За інформацією розвідки, контроль проведення навчань здійснюється комплексною комісією 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу ЗС РФ.

Нагадаємо, українська розвідка заявила, що Росія сконцентрувала понад 92 тисяч військовослужбовців біля кордонів з Україною і готується атакувати до кінця січня – початку лютого.

Також ми писали, що США можуть передати Україні озброєння і направити військових радників через російську загрозу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: