На Львівщині порушник ПДР пошкодив два патрульні автомобілі

Читать на русском
Порушник ПДР у Львівській області під час погоні за ним пошкодив два патрульних автомобілі, четверо співробітників поліції отримали тілесні ушкодження.
Нацполіція

Порушник ПДР у Львівській області під час погоні за ним пошкодив два патрульних автомобілі, четверо співробітників поліції отримали тілесні ушкодження.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у понеділок, 22 листопада.

За кермом нардеп: ДТП за участю нинішніх та колишніх «слуг народу»Слово і діло вирішило згадати, хто з колишніх та чинних членів фракції Слуга народу потрапляв у ДТП.

На автодорозі між містом Городок та селом Бартатів Львівської області, ігноруючи вимоги про зупинку, водій автомобіля Рено Дастер збільшив швидкість та почав тікати від правоохоронців. Під час погоні зловмисник пошкодив два патрульні автомобілі, внаслідок чого четверо поліцейських отримали тілесні ушкодження.

«Незабаром патрульні поліцейські зупинили водія-порушника на околиці села Стоянка Яворівського району. На місці працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу водія, 35-річного жителя Яворівського району», - пише пресслужба.

Затриманий відмовився пройти огляд стану алкогольного сп'яніння.

Відповідно до ч. 2 ст. 345 Кримінального Кодексу України, водію Рено Дастер загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років.

Раніше в МВС повідомили про те, що від початку року в Україні поменшало ДТП.

Також нагадаємо, водій із ознаками сп'яніння у Києві в'їхав у автомобіль, внаслідок чого патрульного затиснуло між двома автомобілями.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: