Дві київські школи не відновили очне навчання: названо причину

Читать на русском
З понеділка, 22 листопада школи Києва відкрилися для очного навчання. Загалом запрацювали понад 400 шкіл, проте у двох навчання за партами не відновили.
ілюстративне фото

З понеділка, 22 листопада, школи Києва відкрилися для очного навчання згідно з рішенням комісії ТЕБ та НС. Загалом запрацювали понад 400 шкіл, проте у двох навчання за партами не відновили.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

COVID-19 в Україні: скільки вчителів відсторонили від роботи та як працюють школи в облцентрахЯк працюють школи в обласних центрах, скільки вчителів вакцинувалися від ковіду, а скільки відсторонили від роботи, розібралося Слово і діло.

«Сьогодні 423 столичні школи знову відкрилися для очного навчання, і це стало можливим завдяки реальному зниженню захворюваності серед дітей. Крім того, ситуація у столиці стабілізувалася загалом – зменшується кількість тяжкохворих зі свідченнями до госпіталізації, а також вивільняються місця у лікарнях із підключенням до кисню», - розповів заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський.

Він зазначив, що школи провели заходи щодо дезінфекції та перевірки систем опалення.

«Станом на 22 листопада не змогли відкритися лише дві школи у Солом'янському районі через проблеми з теплом: у першій сталася аварія на трубопроводі, а у другій, приміщення якої на балансі Міністерства освіти, з незрозумілих причин так і не включили опалення» , - додав Мондрієвський.

У КМДА також уточнили, що столичні школярі підуть на зимові канікули вчасно та продовження канікул не буде.

Нагадаємо, у МОН розповіли, скільки вчителів в Україні завершили вакцинацію.

А в Кабміні заявили, що ситуація із COVID в Україні демонструє покращення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: