«Червону» зону залишають дві області – МОЗ

Читать на русском
Які області вийшли із червоної зони. Глава МОЗ Ляшко назвав два регіони, де стабілізувалися показники щодо поширення коронавірусу.
Віктор ЛяшкоФото Слово і діло

В Україні у двох регіонах стабілізувалися показники щодо поширення коронавірусу. Ці області зможуть вийти із «червоної» зони вже цього тижня.

Про це заявив голова МОЗ Віктор Ляшко під час брифінгу у понеділок, 22 листопада. Трансляція велася на сторінці у Facebook.

Допомога під час карантину: які виплати та компенсації все ще можуть отримати українціЯку допомогу можна отримати під час карантину у 2021 році – субсидії, доплата медикам, допомога бізнесу.

За його словами, йдеться про Луганську та Львівську області. У них третій тиждень фіксують тижневий спад кількості випадків COVID та кількості госпіталізованих. Їх переведуть до «жовтої» зони.

«За карантинними індикаторами Луганська та Львівська області виходять із червоного рівня епідемічної небезпеки. Тому на цьому тижні ініціюватимемо засідання державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій», - сказав Ляшко.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні зафіксовано 7 464 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби.

У «червоній» зоні карантину на сьогодні перебувають 17 областей та Київ. Минулого тижня одна з областей повернулася до «жовтої» зони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: