Кількість смертей від COVID зменшується вперше за 14 тижнів – нарада у Шмигаля

Читать на русском
В Україні – позитивна тенденція до зменшення кількості нових випадків COVID-19. Також вперше за два тижні поменшало смертей.
Денис Шмигальt.me/Denys_Smyhal

В Україні спостерігається позитивна тенденція до зменшення кількості нових випадків захворювання на COVID-19. Також вперше за два тижні поменшало смертей через коронавірус.

Про це йшлося під час обговорення протидії поширенню на території України інфекційної хвороби COVID-19 на селекторній нараді під головуванням прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, повідомляє Урядовий портал.

Для громадського транспорту у «червоній» зоні приберуть одне з обмеженьОбмеження у громадському транспорті у червоній зоні послаблять через прихід холодів та натовп пасажирів на зупинках.

За інформацією МОЗ, в Україні спостерігається позитивна тенденція до зменшення кількості нових випадків захворюваності на COVID-19 та кількості госпіталізованих.

За минулий тиждень було госпіталізовано 24 419 осіб, тоді як кілька попередніх тижнів до лікарень потрапляли по 32 тисячі осіб.

Крім того, вперше за останні 14 тижнів кількість летальних наслідків зменшилася порівняно з попереднім тижнем.

У свою чергу, голова МОЗ Віктор Ляшко повідомив, що четвертий тиждень поспіль в Україні зберігається високий рівень вакцинації проти COVID-19. За минулий тиждень було зроблено 1 млн 718 тисяч щеплень.

Нагадаємо, в Україні за добу зафіксували 7 464 нові випадки коронавірусу.

Цього тижня «червону» зону залишать одразу дві області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: