На Храмовій горі в Єрусалимі сталася стрілянина, є загиблий та постраждалі

Читать на русском
В Єрусалимі біля воріт Храмової гори сталася стрілянина, внаслідок якої загинула одна людина та  ще четверо отримали поранення.
Wikipedia

В Єрусалимі біля воріт Храмової гори сталася стрілянина, внаслідок якої загинула одна людина та ще четверо отримали поранення.

Про це повідомляє The Times of Israel.

Відомо, що 42 річний мешканець табору біженців Шуафат у Східному Єрусалимі здійснив терористичну атаку біля воріт Храмової гори. Правоохоронцям вдалось встановити, що чоловік є представником руху ХАМАС Фаді Абу Шкайдам. Його застрелили на місці.

Тероризм у світі: які країни постраждали найбільшеДва роки поспіль до трійки лідерів за рівнем тероризму входять Афганістан, Ірак і Нігерія. Детальніше – на інфографіці.

«Терорист був членом політичного осередку ХАМАС, який регулярно молився в Старому місті. Його дружина втекла за кордон три дні тому, і він застосував стандартну зброю, яка не є загальнодоступною в Ізраїлі», – розповів міністр громадської безпеки Омар Барлев.

Повідомляють про одного загиблого в наслідок терористичної атаки, ще четверо дістали поранення, в тому числі двоє поліцейських.

Нагадаємо, резиденція прем'єр-міністра Іраку Мустафи аль-Кадхімі в укріпленій зеленій зоні Багдада стала об'єктом терористичного акту була атакована 6 листопада із застосуванням безпілотного літального апарату.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: