В Ізраїлі спалахнули пожежі після обстрілів з Сектору Гази

Читать на русском
В Ізраїлі рятувальники гасили чотири великі пожежі, які спалахнули на півдні країні після обстрілів з Сектору Гази.
Reuters

В Ізраїлі на півдні країни спалахнули чотири великі пожежі. Причиною цьому стали запуски повітряних куль з вибухівкою з Сектору Гази.

Про це повідомляє Times of Israel.

Пожежі виникли в районі Ешколь. У заяві пожежно-рятувальної служби Ізраїлю йдеться про те, що вони не представляли небезпеки для прилеглих населених пунктів.

Ізраїль та Палестина: історія конфліктуІзраїльсько-палестинський конфлікт триває більше 70 років. З чого все почалося – на відео Слово і діло.

«На жаль, ми звикли до цього. Наша територія залишається напруженою навіть після закінчення операції в Газі», – розповів фермер з Кібуцу Ам Ніру Офер Ліберман.

Армія оборони Ізраїлю завдала удару по військових об'єктах ХАМАС в Газі після опівночі в середу у відповідь на підпали у вівторок, в результаті яких в південних прикордонних містах сталося 26 пожеж.

Нагадаємо, в ніч на 21 травня набув чинності режим припинення вогню між Ізраїлем і палестинськими угрупованнями в прибережному анклаві, які протягом 11 днів обмінювалися ударами.

Ракетні удари між Ізраїлем і Сектором Гази тривали з 10 травня, загострення почалося через зіткнення між палестинцями та ізраїльською поліцією в Східному Єрусалимі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: