У Москві заявили про ризик провокацій у напрямку окупованого Криму

Читать на русском
У Кремлі заявили про зростання ризику провокацій з боку України на кримському напрямку. У цьому вони бачать небезпеку для економічних об'єктів в Азовському та Чорному морях.
kremlin.ru

У Кремлі заявили про зростання ризику провокацій з боку України на кримському напрямку. У цьому вони бачать небезпеку для економічних об'єктів в Азовському та Чорному морях.

Про це повідомив заступник секретаря Ради безпеки Росії Олександр Гребенкін, пише Крим.Реалії.

«Останнім часом зросли ризики проведення українськими спецслужбами та радикальними організаціями провокацій на кримському напрямку», – зазначив він.

Гра в маніпуляції: що відбувається на українсько-російському кордоніЩо відбувається на кордоні з Росією, чому країна почала стягувати війська та які наслідки можуть бути, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Він також розповів про канали незаконного переміщення зброї на кордоні, а також – боєприпасів та вибухових речовин. Тому Росія хоче посилити охорону об'єктів морської економічної діяльності та транспортних переходів в Азовському та Чорному морях.

Нагадаємо, розвідка повідомила, що РФ може готувати напад на схід і південь України на початку 2022 року. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що ситуація на українсько-російському кордоні залишається напруженою через переміщення великої кількості військ РФ, але ознак настання поки що немає.

Міністр оборони Олексій Резніков висловився про можливість переможної війни Росії над Україною. Очільник оборонного відомства не вірить, що це можливо.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: